nlogo1

Computer reparatie Zeist

reparatiesU zoekt een bedrijf voor computer reparatie omdat uw pc niet opstart? Of wilt u uw pc laten herstellen omdat hij vastloopt? Wij kunnen u op een professionele manier helpen met hardwarematige en softwarematige problemen van pc's, laptops, macbooks en Imacs.  Door onze jarenlange ervaring op het gebied van pc reparatie kunnen wij u  met zo goed als alles op het gebied van pc problemen helpen.

Dit doen we snel en vakkundig tegen scherpe prijzen. U kunt uw pc laten herstellen in onze computerwinkel in Zeist

Computer reparatie hardware

Hardwarematige pc reparaties zijn bv;  het herstellen van de adapter ingang van een laptop, harde schijf kapot (harde schijf vervangen), ventilator de teveel lawaai maakt, kapot beeldscherm, kapot videokaart, of het helemaal niet meer aan gaan van een pc of laptop. Hardwarematige herstel van bovenstaande defecten gebeurd op basis van een offerte. Bij het inleveren van de laptop of computer krijgt u meestal al een bedrag te horen. U word altijd eerst gebeld voor overleg.

Computer reparatie software

firstaidOnder softwarematige pc herstel valt bv het vastlopen van uw computer tijdens bepaalde werkzaamheden, het niet goed werken van uw e-mailprogramma of het niet goed kunnen installaeren van bepaalde updates. Ook met het herstel van dit soort softwarematige problemen kunnen wij u  helpen.  

Let op: word uw computer traag ? Het hoeft niet altijd aan software of virussen te liggen. Het kan ook een teken zijn van een kapotte harde schijf of een harde schijf die langzaam kapot aan het gaan is. Een harde schijf gaat meestal ook niet plots kapot. Kom op tijd langs voor een diagnose.

Bij ons weet u waar u aan toe bent met een pc reparatie,  wij hanteren namelijk voor de meeste werkzaamheden vaste tarievenU weet van tevoren wat het gaat kosten. Mochten de kosten boven  € 59 komen in verband met defecte onderdelen wordt u altijd eerst opgebeld om dit  te bespreken.

Kort samengevat kunnen we u o.a bij het volgende helpen:

  • Computer reparatie hardware / Software
  • Macbook problemen hardware / Software
  • Blauwe schermen hardware (BSOD)
  • Problemen met bepaalde programma's
  • Kapotte harde schijven
  • Kapotte beeldschermen

Onze klanten aan het woord

  • Annalies

    Wij hebben meerdere zeer goede ervaringen met de heren van compusupply: met name onze laatste ervaring met een kapot moederbord van de mac bookpro! De macbook pro was....

  • Bekijk alle reacties