nlogo1

Computerwinkel Zeist

reparatie computerComputer reparatie en computerhulp Zeist. Voor al uw computer reparatie, Iphone reparatie , Macbook reparatie en verkoop / advies wat een raakvlak heeft met ICT. Compusupply, al 17 jaar uw computerwinkel in Zeist waar u gewoon binnenloopt.

Ook voor werkplekbeheer kunt u bij ons terecht, vele scholen en (kleine) bedrijven in de omgeving van Zeist helpen wij al, bel of mail voor een vrijblijvend gesprek bij u op locatie.

Wij helpen u met 

 • Aanschaffen pc of laptop
 • Laptop en Computer reparatie
 • Werkplekbeheer
 • Onderhoud / Virussen verwijderen
 • Reparatie van Imac en Macbook 
 • Computerhulp aan huis
 • Reparatie van Iphone en Ipad 

Iphone en Ipad Reparatie

Wilt u uw kapotte iPhone of Ipad laten maken, zit er een barst in het scherm na een val of gaat de accu snel leeg van uw telefoon of tablet ? Voor al uw professionele reparaties van alle merken kunt u bij ons terecht zonder afspraak. Meestal binnen een half uur klaar (Iphone toestellen)

Macbook Reparatie

Ook de meest ingewikkelde reparaties zoals chip vervanging op het moederbord of sensor problemen kunnen we voor u oplossen. Macbooks die door andere partijen afgeschreven zijn of niet gemaakt kunnen worden kunnen wij (vaak) nog gewoon maken. Kom langs voordat u uw dure Macbook afschrijft. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen veroorzaakt door vochtschade.

Computer reparatie Zeist 

Voor professionele support voor uw pc, Macbook, Imac en laptop reparatie kunt u gewoon zonder afspraak binnenlopen in onze computerwinkel in Zeist.

Laptop reparatie

Voor alle harwarematige en softwarematige laptop reparatie kunt u bij ons terecht zonder afspraak. Van laadproblemen tot en met chip problemen op het moederbord van uw laptop kunnen we voor u repareren.

OOK ZO TRAAG ?

coffee1Kunt u koffie zetten bij het opstarten van uw pc ? Heeft u last van haperende programma's en reageerd alles zo ontzettend traag ?

 Pc onderhoud

DE BESTE

ballonCompusupply is voor de derde keer gekozen tot de beste computerwinkel van de provincie Utrecht jaartal 2016.

 Beste Computerwinkel

ONZE KLANTEN

 • Annalies

  Wij hebben meerdere zeer goede ervaringen met de heren van compusupply: met name onze laatste ervaring met een kapot moederbord van de mac bookpro! De macbook pro was....

 • Bekijk alle reacties