nlogo1

Iphone reparatie Zeist

Half uur Iphone reparatie service
iphone

Wilt u uw Iphone zonder afspraak binnen een half uur laten maken, zit er een barst in uw iPhone scherm of wilt u uw Iphone accu laten vervangen? Voor al uw professionele reparaties van alle merken smartphones kunt u bij ons terecht. 

Bel 030-6932006 voor meer informatie of loop gewoon binnen tijdens onze openingstijden.

De meeste Iphone reparaties zijn binnen een half uur klaar. Wij gebruiken kwaliteitsonderdelen en geven standaard 1 jaar garantie op al onze reparaties.

 

U kunt terecht voor o.a de volgende reparaties:

  • Scherm reparatie Iphone
  • Accu vervangen Iphone
  • Aansluitpunten reparatie
  • Knoppen reparatie
  • Waterschade iPhone

Iphone reparatie tarieven

Iphone 5 / 5S scherm -> € 69
Iphone 6 / 6S Scherm -> €79
Iphone 7 Scherm -> € 79
Iphone 8 Scherm -> € 89
Iphone X Scherm -> v.a € 119
Iphone XR Scherm ->  € 119
Iphone XS Scherm -> v.a 119
Iphone 11 Scherm -> € 129
Iphone 12 Scherm -> v.a € 159

Altijd 1 jaar garantie.

Snelle reparatie Service iPhone

Compusupply kan je bijna met elke iPhone reparatie helpen en dat zonder afspraak. Heb je een barst in je scherm, waterschade of werkt een knop niet helemaal lekker ? Deze reparaties voeren we binnen no time voor je uit. Ook kleine reparaties, zoals het alles overzetten naar je nieuwe telefoon. Heb je een storing op je telefoon die niet helemaal duidelijk is ? Door onze meer dan tien jaar ervaring kunnen wij je verder helpen met het oplossen er van. Onze reparaties zit maar liefst volledig 1 jaar garantie, zo zeker zijn wij van de kwaliteit van onze reparaties.Het repareren van een Iphone hoeft niet lang te duren. De Meeste reparaties zijn binnen een half uur klaar (schermen, accu vervanging, poort reiniging) en dat allemaal zonder afspraak. Gewoon binnenlopen, de koffie staat altijd klaar.

Garantie op Iphone reparatie

We maken gebruik van de beste onderdelen waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit dat we standaard zonder uitzondering 12 maanden garantie geven op alle iPhone reparaties. Zo ben je verzekerd  van de beste iPhone reparatie.

Waterschade Iphone

Is uw smartphone in het waterval gevallen of is er vloeistof overheen gegaan ?
Direct uitzetten en niet nogmaals aanzetten totdat u ermee bij een telefoonreparateur bent geweest.
Uw telefoon dient eerst goed schoongemaakt en gedroogd te worden van binnen. Anders zal het zeer waarschijnlijk heel even werken en daarna onherstelbaar beschadigd raken. 

Onze klanten aan het woord

  • Annalies

    Wij hebben meerdere zeer goede ervaringen met de heren van compusupply: met name onze laatste ervaring met een kapot moederbord van de mac bookpro! De macbook pro was....

  • Bekijk alle reacties